Στοίχημα Ράγκμπι: Κανμπέρα Ράιντερς – Σεντ Τζορτζ Λαβάρα Ντράγκον | NRL

Σουρεαλιστική ατμόσφαιρα την Πέμπτη χωρίς έναν οπαδό τους στις κερκίδες, αφού εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό θα γίνει χωρίς θεατές.

Goalbet  100% Νόμιμο και Ασφαλές Στοίχημα. Κορυφαίες Αποδόσεις, Live Streaming Cashout

Στοίχημα Ράγκμπι: Κανμπέρα Ράιντερς – Σεντ Τζορτζ Λαβάρα Ντράγκον | NRL

Πέμπτη 26 Μαρτίου 11:05 – Στάδιο GIO

Οι Ράιντερς βρίσκονται σε ισοβαθμία με άλλες ομάδες στην πρώτη θέση, ξεκινώντας πολύ καλά με 2/2 νίκες. Στον προηγούμενο αγώνα τους κέρδισαν σχετικά εύκολα τους Νιου Ζήλαντ Γουόριορς με 20-6. Από την άλλη πλευρά οι Λαβάρα Ντάγκον δεμ ξεκίνησαν καθόλου καλά με 2/2 ήττες. Στον προηγούμενο αγώνα τους έχασαν εντός έδρας από τους Πένριθ Πάνθερς με 28-32, σε αγώνα που θα μπορούσαν και την νίκη.

Σουρεαλιστική ατμόσφαιρα την Πέμπτη χωρίς έναν οπαδό τους στις κερκίδες, αφού εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό θα γίνει χωρίς θεατές.

Κανμπέρα Ράιντερς: Ο John Bateman με πρόβλημα στον ώμο και θα παραμείνει έξω για τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο Ryan Sutton (τιμωρία) είναι επίσης έξω για τον 1ο γύρο, ‘όπως επίσης και ο Hudson Young (τιμωρία) είναι επίσης έξω για το πρώτο μέρος της σεζόν μετά από απαγόρευση από την περασμένη σεζόν.

Σεντ Τζορτζ Λαβάρα Ντράγκον: Επιστρέφει ο Tariq Sims μετά την τιμωρία του, έτοιμος ο Matt Dufty όπως έδειξε με τους Πάνθερς και συνεχίζει εκτός ο τραυματίας Mikaele Ravalawa. 

ΕκτίμησηΟι Δράκοι νομίζω ότι θα είναι ακόμα λίγες εβδομάδες όχι και τόσο ανταγωνιστικοί και μετά με τις επιστροφές περιμένουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Δύσκολο το έργο τους με τους Ρίντερς που είναι καυτοί και έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την νίκη. Χαμηλός λογικά ο άσος και κοιτάμε το χάντικαπ -6,5 σε καλύτερη απόδοση

Στοίχημα Ράγκμπι – Προτάσεις στοιχήματος

 

♦ Κανμπέρα Ράιντερς – Σεντ Τζορτζ Λαβάρα Ντράγκον :  1 (-6,5)   ( 1,57 / Goalbet)

@kolpobet.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

Στοίχημα Ράγκμπι: Κανμπέρα Ράιντερς – Σεντ Τζορτζ Λαβάρα Ντράγκον Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ