Στοίχημα στις Κυνοδρομίες | Προγνωστικά Greyhounds

Συμβουλές και επιλογές από τους αγώνες στις διεθνείς κυνοδρομίες καθημερινά και αποκλειστικά στο kolpobet.gr

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα στις Κυνοδρομίες εδώ [Κλικ εδώ]

Διεθνείς Κυνοδρομίες | Δωρεάν συμβουλές και επιλογές από τους αγώνες της ημέρας στις διεθνείς κυνοδρομίες!

Καθημερινό στοίχημα από όλες τις γνωστές Κυνοδρομίες –  Greyhounds της ημέρας ανά τον κόσμο θα βλέπετε τις πιο δυνατές προτάσεις στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς για να κάνουμε τον καθημερινό μας στοιχηματισμό. Ξεκίνημα με την Κυνοδρομία Ballarat Race 4 και η επιλογή μας είναι το Code Blue Sue   σε απόδοση 2,00 / bet365. Η δεύτερη επιλογή μας, θα είναι από την Κυνοδρομία Ballarat Race 6, No. 6 και η επιλογή είναι Max Voltage      σε απόδοση 3.60 / bet365.

Και μην ξεχνάμε, #menoume_spiti

Προγνωστικά Διεθνείς Κυνοδρομίες

♦ Ballarat Race 4 ⇒  Code Blue Sue    (22:04)

♦ Ballarat Race 6, No. 6 ⇒ Max Voltage   (22:42)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

Ιστορική ανασκόπηση :

Οι κυνοδρομίες είναι ένα άθλημα με ιδιαίτερα μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό. Οι χώρες, οι οποίες φέρονται να έχουν μακρά παράδοση στο συγκεκριμένο σπορ είναι η Μ. Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα, αυτές που φημίζονται για τη διοργάνωση κυνοδρομιών είναι εκτός από τις προαναφερθείσες Αγγλία και Αμερική, η Αυστραλία, η Ιρλανδία, η Νέα Ζηλανδία, αλλά και το Μεξικό. Οι κυνοδρομίες είναι ένα άθλημα με ιδιαίτερα μακρά ιστορία στο εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν, ότι το συγκεκριμένο άθλημα “κατάγεται” από την Αρχαία Ελλάδα, καθώς ήταν γνωστή η αγάπη των ανθρώπων τότε για τα λαγωνικά και κυρίως για αυτά τύπου Greyhound. Η οργάνωση κυνοδρομιών κατά την περίοδο εκείνη επιβεβαιώνεται και από συγγραφικά κείμενα της εποχής.

Κατά καιρούς το συγκεκριμένο άθλημα έχει δεχτεί έντονες κριτικές και αποδοκιμασίες κυρίως από ζωόφιλους, οι  οποίοι και έχουν εκφράσει ανησυχίες για την υγεία και τις συνθήκες διαβίωσης των τετράποδων που συμμετέχουν σε τέτοιους αγώνες. Παρόλα αυτά, οι κυνοδρομίες εξελίχθηκαν με την πάροδο των χρόνων σε έναν ιδιαίτερα κερδοφόρο κλάδο της βιομηχανίας στοιχήματος πολλών χωρών.

Ένας από τους πιο συχνούς τύπους κυνοδρομιακού στοιχήματος είναι αυτός του Νικητή – Αμειβόμενου, ο οποίος και προσφέρεται από το σύνολο των εταιριών που διαθέτουν στοιχηματισμό σε κυνοδρομίες. Το εν λόγω στοίχημα είναι γνωστό και ως πλασέ ή each way. Επιλέγοντάς το ο παίκτης, καλείται στην ουσία να προβλέψει το συμμετέχον λαγωνικό που θα τερματίσει στην πρώτη ή σε κάποια από τις αμειβόμενες θέσει της κούρσας, στην οποία επέλεξε να ποντάρει. Το τι σημαίνει ο παραπάνω όρος, το λέει και η ίδια η λέξη. Πρόκειται για θέση “προνομιακή”, αφού παρότι δεν είναι η νικητήρια, ωστόσο αμείβεται και επομένως επιστρέφει και το αναλογούν κέρδος σε εκείνον που στοιχημάτισε στο λαγωνικό, το οποίο και την κατέκτησε.

Greyhounds – Κυνοδρομίες Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ