Στοιχηματικές αγορές ημιχρόνου: Οι βασικές επιλογές

Παρότι προσπαθούμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, θα πρέπει να αναλύσουμε συνολικά τον κάθε αγώνα

Στοιχηματικές αγορές ημιχρόνου: Οι βασικές επιλογές

Στο παρελθόν έχουμε ασχοληθεί με τις περισσότερες από τις στοιχηματικές επιλογές και αγορές του αθλητικού στοιχήματος. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες ακόμη επιλογές και ιδιαίτερα στο ημίχρονο, τις οποίες θα εξετάσουμε παρακάτω για περισσότερες ευκαιρίες για κέρδος:

Ασιατικό Χάντικαπ ή 1Χ2;

Συνήθως έχουμε την επιλογή ανάμεσα σε ασιατικό χάντικαπ σε προβάδισμα (1Χ2) όσον αφορά το ημίχρονο. Η βασική διαφορά είναι ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε το χάντικαπ εάν θέλετε να ποντάρετε αυστηρά στην ισοπαλία. Ωστόσο, εάν δεν το θέλετε αυτό, τις περισσότερες φορές το ασιατικό χάντικαπ αποτελεί συνήθως καλύτερη επιλογή, καθώς προσφέρει αυξημένη ασφάλεια και υψηλότερα όρια πονταρίσματος (εάν ασχολείστε επαγγελματικά με το στοίχημα). Ωστόσο, το ποντάρισμα σε ισοπαλίες χρησιμοποιείται συχνά, ιδιαίτερα στις φάσεις των νοκ άουτ στο Champions League, στο Μουντιάλ κλπ. Σε αυτού του είδους τους αγώνες υπάρχει μεγάλο άγχος με αποτέλεσμα οι ομάδες να ξεκινούν πιο επιφυλακτικά και μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές το Χ στο ημίχρονο αποδεικνύεται καλή επιλογή στοιχηματικά.

Αριθμός γκολ

Όσον αφορά τον συνολικό αριθμό τερμάτων ημιχρόνου, συνηθίζεται από τον περισσότερο κόσμο να ποντάρει στο under σε κάθε περίπτωση. Το πρόβλημα ωστόσο είναι προφανές. Τα πονταρίσματα είναι σε under/over στο 0,5 γκολ. Ουσιαστικά είναι σαν να ποντάρουμε υπέρ ή κατά του 0-0 στο πρώτο ημίχρονο και αυτό συνήθως δεν είναι πολύ ασφαλές. Παρότι ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως στα πρώτα ημίχρονα επιτυγχάνονται πολύ λιγότερα γκολ, αυτό δεν είναι ακριβές αν δείτε καλύτερα. Δεν λέμε ότι το under σε αυτή την περίπτωση είναι κακό σαν στοίχημα, αλλά δεν συμβαίνει τόσο συχνά όσο μάλλον φαντάζεστε. Εάν θέλετε να ποντάρετε στον αριθμό γκολ, τότε το under/over του τελικού σκορ είναι μάλλον καλύτερη επιλογή.

Σημαντικοί παράγοντες

Παρότι προσπαθούμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, θα πρέπει να αναλύσουμε συνολικά τον κάθε αγώνα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με μεγάλο ή με μικρό σκορ; Υπάρχει ομάδα που να θέλει απεγνωσμένα τη νίκη ή που να έχει σημαντικό κίνητρό; Εάν ναι, τότε πιθανότατα η ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει από νωρίς κάποιο γκολ, κάτι που πρέπει να το έχετε κατά νου. Είναι το παιχνίδι ίσως σημαντικό και για τις δύο ομάδες; Τότε ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο ίσως να είναι πιο χαμηλός και χωρίς γκολ. Σίγουρα πρέπει να αναζητάτε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει συνολικά, ακόμη και αν σκοπεύετε να ποντάρετε σε κάποια αγορά του ημιχρόνου.

Από την θεωρία στην πράξη

Ας πάρουμε ένα πραγματικό παράδειγμα. Η αγγλική Premier League αποτελεί σίγουρα τον στόχο πολλών επαγγελματιών παικτών του στοιχήματος. Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα για να κάνει κανείς προβλέψεις λόγω της δημοφιλίας του και γι’ αυτό στις «συμβατικές αγορές» είναι πιο δύσκολο να βρει κανείς value bets. Ωστόσο οι ειδικές αγορές, όπως αυτές του ημιχρόνου προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες. Οι αγορές του ημιχρόνου είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσες, αλλά και πάλι χρειάζεται κόπος για να βρείτε τις επιλογές στις οποίες θα στοιχηματίσετε.

Στοιχηματικές αγορές ημιχρόνου: Οι βασικές επιλογέςΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ