Η στρατηγική φέρνει κέρδος

Η στρατηγική φέρνει τη νίκη απέναντι σε οτιδήποτε και το σημαντικότερο είναι να μην χάνετε ποτέ το δρόμο σας, όταν ανά κάποιες περιόδους, το πράγμα δεν θα τσουλάει όπως φανταζόσασταν. 

Στοίχημα | Σχολείο στοιχήματοςΗ στρατηγική φέρνει κέρδος

Έχοντας δει αρκετές ταινίες γύρω από τον «τζόγο» και έχοντας διαβάσει άλλα τόσα βιβλία, καταλάβαινα μετά το τέλος σε κάθε περιπέτεια στην οποία χανόμουν μέσα από τους υπότιτλους ή τις λίγες γραμμές, πως σημασία δεν έχουν οι καλές εκτιμήσεις και τα προγνωστικά αλλά ο τρόπος.

Η λεγόμενη στρατηγική. Μου πήρε αρκετά χρόνια και κάμποσα χαμένα χρήματα για να καταλάβω, πως αν στην επένδυση δεν έχεις μια στρατηγική, τότε είσαι χαμένος από χέρι.

Δέκα φορές θα χαρείς και εκατό θα ματώσεις. Αν είσαι τζογαδόρος, τότε θα έχεις να θυμάσαι μόνο τις φορές που κέρδισες ενώ αν είσαι άνθρωπος που βλέπει αυτό το πράγμα ως ένα τρόπο να του δώσει ένα έξτρα εισόδημα, τότε θα θυμάσαι αυτές που μάτωσες.

Είναι κάτι σαν το χρηματιστήριο στην Ελλάδα του 1999. Όσοι μπήκαν χωρίς γνώση επειδή απλά μυρίστηκαν χρήμα, έχασαν ό,τι είχαν και δεν είχαν.

Όσοι ήταν μέσα στο ζουμί, κατάλαβαν πότε έπρεπε να αποχωρήσουν. Μυρίστηκαν τη φούσκα.

Κάπως έτσι είναι και το στοίχημα. Κόντρα σε όσους το θεωρούν τζόγο, αν και αντιλαμβάνομαι γιατί το χαρακτηρίζουν έτσι, έχω να σας πω πως το παν είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ελέγξεις τον εαυτό σου και κατά συνέπεια τα χρήματά σου.

Παρατηρώ κόσμο πάνω από το κινητό του, την ώρα που απολαμβάνει το ποτό με την παρέα του, να ψάχνει την ευκαιρία στο Live. Έτσι τουλάχιστον νομίζω, ότι ψάχνει την ευκαιρία και θα κοροιδέψει τον μπουκ, ο οποίος έχει σπαταλήσει ώρες εργασίας για να προστατευθεί στο Live και όχι μόνο.

Χάνοντας λίγα χρήματα κάθε φορά, αγοράζοντας μια κάρτα των 10 ευρώ για παράδειγμα, μπορεί να μην σας φαίνεται στην τσέπη αλλά αν υπήρχε ένας καλός άγγελος κάθε φορά και αυτή την κάρτα σας την έβαζε στην άκρη, τότε στις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους, θα αντιλαμβανόσασταν πως θα είχατε πολλά περισσότερα χρήματα στην άκρη.

Φυσικά δεν λέω να κόψετε το στοίχημα αλλά να ορίσετε εσείς τον τρόπο με τον οποίο θα παίζετε.

Μονό αποδεκτό; Δεκτός ο τρόπος αλλά και πάλι δεν αρκεί. Τι μπάτζετ έχει ο καθένας. Δεν γίνεται τη μία μέρα να ποντάρεις 100 ευρώ και την άλλη 28 γιατί τόσα σου είχαν μείνει και δεν ήξερες πως να περάσεις την ώρα σου.

Σύστημα με ζητούμενα; Δεκτός ο τρόπος αλλά δεν γίνεται τη μία να μου ζητάς ισοπαλίες και την άλλη ημίχρονο/τελικά κυνηγώντας φαντάσματα.

Δυάδες; Δεκτός ο τρόπος αρκεί να έχεις κατεβάσει το μπάτζετ σε κάθε δυάδα αφού αυτόματα μειώνεις τις πιθανότητές σου όσο αυξάνεις τα ζητούμενα παιχνίδια.

Η στρατηγική δεν αγοράζεται. Πηγάζει μέσα από τον καθένα. Το σημαντικότερο είναι να σκεφτείτε πως δίχως την στρατηγική και την σταθερότητα, όχι έξτρα εισόδημα δεν θα βρείτε, αλλά θα χάσετε και αυτό που παίρνετε μέσα από την σκληρή καθημερινή εργασία σας.

Η στρατηγική φέρνει τη νίκη απέναντι σε οτιδήποτε και το σημαντικότερο είναι να μην χάνετε ποτέ το δρόμο σας, όταν ανά κάποιες περιόδους, το πράγμα δεν θα τσουλάει όπως φανταζόσασταν. 

Πηγή: FootballBet

 Η στρατηγική φέρνει κέρδοςΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ