Συμβουλές για το στοίχημα στο τένις! | Stoixhma

Γίνε καλύτερος με την θεωρία στοιχήματος - Stoixhma

Stoixhma | Θεωρία στοιχήματος | Πολύς κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να πραγματοποιεί τα πονταρίσματά του και όχι το διαδίκτυο. Αυτό γίνεται κατά κύριο λόγο επειδή τα άτομα αυτά είτε δεν γνωρίζουν πολύ καλά να χειρίζονται το διαδίκτυο και του ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είτε γιατί θεωρούν το διαδικτακό Stoixhma μη ασφαλές, πράγμα που φυσικά όμως δεν ισχύει.

Δες την αξιολόγηση και παρουσίαση όλων των νόμιμων εταιρειών εδώ

Γίνε καλύτερος με την θεωρία στοιχήματος – Stoixhma

Το τένις, αλλά κυρίως το ποντάρισμά του σ’ αυτό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια  ιδιαίτερα δημοφιλές, ενδεχομένως μάλιστα μετά το ποδόσφαιρο να ακολουθεί στη σχετική λίστα. Κυρίως όμως στο live betting, λόγω της φύσης του αθλήματος, αφού πολλές φορές κρατάει λιγότερο σε διάρκεια εν συγκρίσει με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ενώ μπορείς να πληρωθείς άμεσα, καθώς σου προσφέρεται η δυνατότητα να ποντάρεις σε ενδεχόμενα όπως: ακριβές σκορ στους πόντους, ποιος θα πάρει τον επόμενο πόντο ή το επόμενο game.  Στην εξίσωση μπαίνει και το γεγονός πως πολλά γεγονότα δημοφιλή και μη προσφέρονται σε live streaming από τις στοιχηματικές εταιρείες.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις για παράδειγμα αναμετρήσεις του US Open ζωντανά, που είναι ένα από τα 4 κορυφαία τουρνουά του αθλήματος. Στο ποδόσφαιρο αυτό όμως δεν συμβαίνει στο Champions League λόγου χάρη.  Μπορεί πολλές φορές η τύχη ή η έμπνευση να μας βοηθήσουν ώστε να πάμε ταμείο, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να έχουμε κατά νου όταν θέλουμε να ποντάρουμε και να μην πάμε στα… τυφλά.

Το ποντάρισμα στο τένις θέλει πειθαρχία
Οτιδήποτε σχετίζεται με τον τζόγο προφανώς πρέπει να συνδυάζεται με την πειθαρχία, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε σε βιαστικές κινήσεις, αύξηση της χασούρας ενδεχομένως. Συμπεριφορές εξάλλου που έχουμε αναλύσει και σε άλλο άρθρο παλιότερα. Όπως όταν ποντάρουμε σε ποδοσφαιρικό γεγονός είτε μπασκετικό, έτσι και στο τένις θα πρέπει να ορίσουμε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο προς διαχείριση. Πρέπει να βρούμε στη συνέχεια ποιες επιλογές έχουν αξία (το λεγόμενο value), αλλά προπάντων πειθαρχία. Το άθλημα είναι πιο γρήγορο (ίσως και πιο συναρπαστικό) από άλλα σπορ, οπότε απαιτείται εγκράτεια, είτε επαληθεύονται τα picks μας είτε όχι, κυρίως το δεύτερο. Καθημερινά διεξάγονται πληθώρα αγώνων, από το πρωί μέχρι το βράδυ, από χαμηλές κατηγορίες, εφήβων μέχρι μεγάλα τουρνουά. Οι επιλογές μας είναι πολλές, ένα γεγονός που σαφώς κρίνεται… δίκοπο μαχαίρια.

Οι κατηγορίες σε άνδρες και γυναίκες
Στην κατηγορία των ανδρών υπάρχουν τρία επίπεδα. Το ATP tour, το ATP Challenger Tour και το ITF Futures. Η ATP είναι η ομοσπονδία των επαγγελματιών. Η ITF από την άλλη είναι η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος, που έχει υπό την επίβλεψή της τα Grand Slam (Αυστραλιανό Οπεν, Roland Garros, Wimbledon και US Open), το Davis Cup (συμμετέχουν Εθνικές ομάδες και απαρτίζονται άνδρες), το Federation Cup  (αντίστοιχο με το Davis Cup, αλλά παίρνουν μέρος γυναίκες), όπως και το ολυμπιακό τουρνουά.

Από εκεί και πέρα στα τουρνουά της ATP οι πιο κάτω βαθμίδες από τα Grand Slams (ο νικητής κατακτά 2000 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη) είναι τα Masters 1000 series (9 τουρνουά στο σύνολο, ο νικητής κατακτά 1000 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη), τα ATP 500 series (13 τουρνουά στο σύνολο, ο νικητής κατακτά 500 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη), τα ATP 250 series (39 τουρνουά στο σύνολο, ο νικητής κατακτά 250 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη) και τέλος το ATP World Tour Finals (το μέγιστο των πόντων που μπορεί κάποιος να κερδίσει για την παγκόσμια κατάταξη είναι 1500 πόντοι) που συμμετέχουν στο τέλος της σεζόν οι οκτώ κορυφαίοι της χρονιάς.

Η δεύτερη βαθμίδα είναι το ATP Challenger Tour, εδώ παίρνουν μέρος παίκτες εκτός του Top-80 και πρώην Juniors. Μια καλή πορεία σ’ αυτό το tour προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να μπουν στα προκριματικά της ανώτερης βαθμίδας.
Χαμηλότερη βαθμίδα είναι το ITF Futures Tour, εδώ συμμετέχουν και άνδρες και γυναίκες, δεν έχει τη λάμψη των άλλων Tours, αλλά παίρνουν μέρος πάνω από 500 παίκτες.

Στις γυναίκες η αντίστοιχη ομοσπονδία ονομάζεται WTA και ιδρύθηκε από τη θρυλική Billie Jean King το 1973.  Κάτω από τα Grand Slams υπάρχουν τα Premier Mandatory (4 τουρνουά στο σύνολο, η νικήτρια κατακτά 1000 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη), τα Premier Five (5 τουρνουά στο σύνολο, η νικήτρια κατακτά 900 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη), τα Premier (12 τουρνουά στο σύνολο, η νικήτρια κατακτά 470 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη), τα WTA International (32 τουρνουά στο σύνολο, η νικήτρια κατακτά 280 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη). Την τελευταία πενταετία καθιερώθηκαν και τα WTA 125k Series τουρνουά, που το χρηματικό έπαθλο είναι 125 χιλιάδες δολάρια, και προσφέρει στη νικήτρια 160 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη. Στο φετινό καλεντάρι υπάρχουν στο πρόγραμμα 8 τέτοια τουρνουά.

Τι να τσεκάρουμε πριν ποντάρουμε

Φόρμα: Η κατάσταση που βρίσκεται ένας αθλητής ή μια αθλήτρια κατά τη διάρκεια του tour παίζει σημαντικό ρόλο πολλές φορές. Ναι μεν δεν υπάρχει το λεγόμενο αγωνιστικό μομέντουμ όπως σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά ένας αθλητής που δεν τρέχει καλό σερί είναι πιο εύκολο να ζευγαρώσει τις ήττες.

Στατιστικά: Πρέπει να έχουμε υπόψιν τα στατιστικά από το πιο πρόσφατο παιχνίδι ενός παίκτη, τι ποσοστό είχε στο πρώτο σερβίς, τι στο δεύτερο, πόσα αβίαστα λάθη και πόσους άσους. Σημαντικό στοιχείο εδώ και τι ρεκόρ τρέχει μέσα στη σεζόν ο αθλητής στη συγκεκριμένη επιφάνεια. Υπάρχουν παίκτες/παίκτριες, που όταν φτάνουν στο US Open (σκληρή επιφάνεια) να έχουν κυρίως παραστάσεις από το χώμα και το γρασίδι. Οπότε ένας παίκτης, μπορεί να έχει πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου εάν έχει δώσει περισσότερες παραστάσεις την τρέχουσα σεζόν σε κάποια επιφάνεια. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να το ακολουθούμε και ως… ευαγγέλιο.

Παράδοση: Ενα γεγονός που προσωπικά το υπολογίζω ιδιαίτερα. Εχει αποδειχθεί εξάλλου ουκ ολίγες φορές πως ορισμένοι αθλητές λόγω αρνητικής παράδοσης έχουν χτίσει κάποιο είδος κόμπλεξ απέναντι στους αντιπάλους τους και όταν τους συναντάνε στο tour… βραχυκυκλώνουν (τρανό παράδειγμα το ζευγάρι Μαρία Σαράποβα – Σερίνα Γουίλιαμς). Δεν είναι πάντως μόνο το κόμπλεξ, όσο πιο συχνά τίθενται μεταξύ τους αντιμέτωποι οι παίκτες τόσο γνωρίζει καλύτερα ο ένας τον άλλον και τις αδυναμίες του. Βέβαια, εδώ πρέπει να λάβουμε υπόψιν μια σημαντική λεπτομέρεια. Θα πρέπει να τσεκάρουμε και την παράδοση στην αντίστοιχη επιφάνεια που διεξάγεται η αναμέτρηση. Για παράδειγμα: Τον Ιούνιο στο πλαίσιο των ημιτελικών του Roland Garros  (χωμάτινη επιφάνεια) συναντήθηκαν Στάνισλας Βαβρίνκα – Αντι Μάρεϊ, ο Σκωτσέζος μετρούσε κόντρα στον Ελβετό ρεκόρ 11-7, αλλά στο χώμα ο Βαβρίνκα είχε κερδίσει στις 2/3 μεταξύ τους συναντήσεις. Τελικό αποτέλεσμα; Βαβρινκα – Μάρεϊ 3-2.

Τουρνουά: Ενας άλλος παράγοντας είναι η αναμέτρηση σε ποιο τουρνουά λαμβάνει χώρα, καθώς και σε ποια πόλη. Υπάρχουν αθλητές που έχουν ιδιαίτερα καλή παράδοση σε συγκεκριμένα τουρνουά ή πόλεις (πχ. Ναδάλ Μόντε Κάρλο, Φέντερερ Χάλε). Αλλά και αθλητές που δεν τους… θέλουν συγκεκριμένες πόλεις (πχ. Κβίτοβα στη Νέα Υόρκη, που παραδοσιακά δεν φτάνει μακριά, διότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην υγρασία και στη σκληρή επιφάνεια του US Open). Επιπρόσθετα θα πρέπει να έχουμε κατά νου και πόσους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη παίρνει ένας αθλητής εάν κατακτήσει το τουρνουά. Υπάρχουν μάλιστα και διοργανώσεις που δεν υπολογίζονται στη βαθμολογία για την παγκόσμια κατάταξη (πχ. Hopman Cup). Σημαντική σημείωση, θα πρέπει να παρατηρήσουμε εάν το ματς διεξάγεται σε κλειστό ή εξωτερικό χώρο. Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά ενός αθλητή (ταχύτητα ανέμου, θερμοκρασία, υγρασία). Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, για παράδειγμα ο Ράφα Ναδάλ λατρεύει τους εξωτερικούς χώρους, μάλιστα από τους 73 τίτλους που έχει κερδίσει σε ατομικό επίπεδο στην καριέρα του, μόλις οι δυο ήταν σε εσωτερικό court.

Ενημέρωση: Όπως στα υπόλοιπα αθλήματα έτσι και στο τένις απαιτείται εξειδίκευση. Διεξάγεται πλειάδα αγώνων κατά τη διάρκεια του έτους, είναι όμως ανθρωπίνως αδύνατο να έχουμε γνώση για όλους αυτούς τους αγώνες. Θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι όταν ποντάρουμε τα χρήματά μας σε έναν αγώνα. Θα πρέπει και εδώ να ανατρέξουμε στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ώστε να ενημερωθούμε για την κατάσταση ενός αθλητή ή μιας αθλήτριας. Εάν άλλαξε προπονητή, εάν έχει προκύψει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα. Μέχρι και εάν χώρισε που λέει ο λόγος. Για παράδειγμα: Τον Μάρτιο του 2015 η Σιμόνα Χάλεπ έχασε τον ξάδερφό τους, ο οποίος αυτοκτόνησε, η Χάλεπ εκείνο το διάστημα αγωνιζόταν στην Καλιφόρνια (Indian Wells). Το τραγικό αυτό γεγονός την επηρέασε, αλλά όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια όχι αρνητικά, αφού κατέκτησε τη διοργάνωση. Μάλιστα, του αφιέρωσε και το τρόπαιο.

Εξοικείωση και αρχείο
Σε γενικές γραμμές αυτός ήταν ένας οδηγός για το τι θα πρέπει να προσέξουμε όταν επενδύουμε τα χρήματά μας στο παραπάνω σπορ. Όπως και σε άλλα αθλήματα έτσι και στο τένις θα πρέπει σταδιακά να αποκτήσουμε εξειδίκευση σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Κατ εμέ θα πρέπει να εστιάσουμε μέχρι και στο φύλο. Μπορεί ναι μεν να παρακολουθούμε όλοι λίγο πολύ τα μεγάλα τουρνουά και σε άνδρες και σε γυναίκες, ωστόσο  όταν πρόκειται να ποντάρουμε τα χρήματά μας, αλλάζουν τα δεδομένα.

Εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε σε αθλητές/αθλήτριες που με την πάροδο του χρόνου έχουμε αποκτήσει μεγαλύτερη εξοικείωση και γνώση. Σε ο,τι τουρνουά και να ποντάρουμε ό,τι ειδικό στοίχημα και να παίξουμε, για να πετύχουμε στο σπορ αυτό θα πρέπει να είμαστε εξοικειωμένοι, αλλά κυρίως να είμαστε επιλεκτικοί. Καλό θα ήταν μάλιστα και να κρατάτε αρχείο με ημερομηνίες, τουρνουά, είδος στοιχήματος, αποτέλεσμα και ποσό, σαφώς και την απόδοση της επιλογής σας. Εάν μάλιστα έχετε να προσθέσετε και κάποιο σχόλιο για την αναμέτρηση, το αρχείο σας θα γίνει ακόμη πιο… πλούσιο και χρήσιμο προς συμπεράσματα.

Stoixhma


Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Live Chat | 

Live Betting

Latest Message: 3 days, 2 hours ago
 • 5 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Live Chat : Καλωσορίσατε στο chat του KolpoBet!
 • 5 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Πάμε για ένα ακόμα live betting. Καλή τύχη σε όλους.
 • 5 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Πολύ καλά με 4/4 στο live betting της Τετάρτης.
 • 5 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Συνέχεια με Λατινική Αμερική και ΝΒΑ.
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  FamiliaOpret1 : Καλησπέρα είναι κανείς εδώ?
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Καλησπέρα φιλε
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Ανέβηκαν δύο επιλογές για Φιλανδία και Λιθουανία
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  FamiliaOpret1 : ναι τα είδα και τα 2 τα έπαιξα over2.5 😀
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  FamiliaOpret1 : 3-0 ήρθαν και α 2
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μια χαρα σου ήρθαν
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  FamiliaOpret1 : ναι το ξέρω 😉
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  FamiliaOpret1 : άλλο για σήεμρα έχουμε ?
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Αργότερα θα ανεβούν σίγουρα
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : 2 / 2 στα βραδινά με τις Λατίνες!
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Έχουν ανέβει προτάσεις παίδες
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Tsakali : Καλησπέρα παίδες. Σήμερα λίγες επιλογές. Από Σάββατο ανεβάζουμε ρυθμούς...
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Θα υπάρξει live betting για τους αγώνες μετά τις 21:00
 • 4 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : LIVE BETTING μέχρι τις πρωινές ώρες
 • 4 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Ξεκίνησε LIVE BETTING και θα το πάμε μέχρι τις πρωινές ώρες
 • 4 μήνες πριν
  dimitris317 : ?
 • 3 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Κουτσα κουτσα η Ρωσία ...
 • 3 μήνες πριν
  Aramis : Θα ανέβουν προτάσεις στο Live σε όλη την διάρκεια των αγώνων στο Europa League
 • 3 μήνες πριν
  Aramis : Έχει διορθωθεί το σημείο στον αγώνα της Ρέιντζερς
 • 3 μήνες πριν
  Aramis : Από τεχνικό πρόβλημα τα σημεία στο Live είχαν καθυστέρηση. Λογικά, πλέον το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Makrinitsa : Geia sas
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Νέα κόλπα στο Live Betting .
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Διαβάστε την ανακοίνωση στην σελίδα μας στο Facebook
 • 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Το Live Betting δεν σταματάει ποτέ στο Kolpobet.gr
 • 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Γκολλλλλλλ Μίντλαντ
 • 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Κάθε μέρα επιτυχίες στο Live betting παρέα με το kolpobet.gr
 • 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Έχουν ανέβει και πάνε καλά σημεία για το Champions League.
 • 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Ξεκινήσαμε με αγώνες Europa League
 • 2 μήνες πριν
  Tsakali : Μόλις μπήκε Live στην αναμέτρηση Νότιγχαμ - Ρέντινγκ...
 • 2 μήνες πριν
  Tsakali : https://www.kolpobet.gr/live-betting/
 • 2 μήνες πριν
  IlGreco47 : Hi,There is a mistake in the German match Super Cup. maybe do you mean 2&2.5 gols? thanks
 • 1 μήνας, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : LIVE BETTING στο Champions League σήμερα παίδες μαζί
 • 1 μήνας, 3 εβδομάδες πριν
  paraskevas21 : pote exete live bet
 • 1 μήνας, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Παντα υπάρχει φιλε μου.Οταν ανεβαινει σημειο φαινεται στα προγνωστικα στο site
 • 1 μήνας, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Τωρα ειχαμε ανεβασει την Αρσεναλ
 • 1 μήνας, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : 4/4 και συνεχίζουμε παίδες
 • 1 μήνας, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : 6/6 μια χαρά πάμε παίδες
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Ακόμα μια δυνατή ημέρα στο live betting
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Tsakali : Μείνετε συντονισμένοι σε αγώνες για το Τσάμπιονς Λίγκ απόψε στις 22:00 στο KolpoBet για Live!
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  gosva : exoume kanena livaki?
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Σε λιγο φιλε μου να δου ε πρωτα λιγο τι παιζει
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Ξεκινάμε και καλή τύχη σε όλους σας παίδες
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Εύκολα πάει να βγει το διπλό της Μπενφίκα
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Εχουν ανέβει σημεία για το Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε παρέα μέχρι και τις πρωινές ώρες με όλη την ομαδα του kolpobet.gr
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  roi : Kalhmeraa
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Ξεκίνημα με Ισπανία σήμερα.Με 10 η Ταραγόνα και λογικό φαβορί η Λας Πάλμας
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  ilioudakis82 : καλημερα μια παρατηρηση το τβεντε -ος δεν υπαρχει πουθενα 1& οver 1.5 και με τετοια αποδοση!Μαλλον εννοείται 1 & Over 2.5
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Υπάρχει φιλε μου στο ΦΤΙΑΞΕ ΑΓΟΡΑ στην bet3665
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Ξεκινησαμε και σημερα με δύο σημεία
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Για όσους δεν το γνωρίζουν στην bet365 υπάρχει η επιλογή ΦΤΙΑΞΕ ΑΓΟΡΑ και εκεί μπορείς ακόμα και στο live να φτιάξεις το συνδυαστικό που θέλεις
 • 1 μήνας πριν
  Aramis : Έχουν ανέβει σημεία για το Nations League
 • 1 μήνας πριν
  Aramis : 3/4 μια χαρά και σήμερσ.
 • 1 μήνας πριν
  tsiko7 : kalispera kalos sas brika
 • 1 μήνας πριν
  Aramis : Καλησπέρα φιλε
 • 1 μήνας πριν
  tsiko7 : kalispera
 • 1 μήνας πριν
  tsiko7 : https://youtu.be/I_izvAbhExY?t=88
 • 1 μήνας πριν
  tsiko7 : εχουμε τιποτα για το βραδυ χανομαστε
 • 1 μήνας πριν
  Aramis : Μπορεις να διαβασεις τις προτασεις ,που εχουν ανεβει φιλε. Στο live περιμε΄νω τα επόμενα και πιο αργα θα στείλουν οι Captain, Trelos
 • 1 μήνας πριν
  tsiko7 : οκ αλανι ευχαριστω
 • 1 μήνας πριν
  Aramis : οκ καλή συνέχεια'
 • 1 μήνας πριν
  tsiko7 : 🙂
 • 1 μήνας πριν
  Aramis : Πολύ αίμα στα μέχρι τωρα. Ατλέτικο, Ιντερ και γκολ ο ΟΦΗ.Το γύρισε η Μπάρτσα
 • 4 εβδομάδες, 1 μέρα πριν
  Aramis : Μια χαρα μας πλήρωσε στο 3,10 ο Ολυμπιακός
 • 4 εβδομάδες πριν
  Aramis : Καλή εβδομάδα σε όλους. Έχουν ανεβεί σημεία από την ομάδα του live betting σε Πολωνία και Ελλάδα
 • 3 εβδομάδες, 5 μέρες πριν
  Aramis : Ξεκινησαμε με σημεία στο Champions League
 • 3 εβδομάδες, 4 μέρες πριν
  Aramis : Με 2/2 ξεκινήσαμε στο Γιουρόπα και μπαίνουν στο παιχνίδι ο Captain και ο Trelos
 • 3 εβδομάδες, 4 μέρες πριν
  Aramis : 4/4 στο Γιουρόπα. Αν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον θα ανέβει στο live
 • 3 εβδομάδες, 1 μέρα πριν
  Aramis : Έχουν ανέβει προτάσεις στο live betting
 • 2 εβδομάδες, 3 μέρες πριν
  rio : Καλησπέρα φίλε Armis δεν εμφανίζονται ta liive betng
 • 2 εβδομάδες, 3 μέρες πριν
  Aramis : Δεν ανέβηκαν σημεία στο live σήμερα φίλε μου. Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε φουλ δράση
 • 3 μέρες, 21 ώρες πριν
  Aramis : Αγγαρεία ο αγώνας στην Καλλιθέα μεταξύ ΑΕΚ - Λαμία και όπως πάει αν υπάρξει νικητής θα κριθεί στο γκολ
 • 3 μέρες, 2 ώρες πριν
  KAPIRISCH : Aramis γιατί δεν βγάζεις προγνωστικά εδώ και 3 ημέρες?
Δεν είστε συνδεδεμένος
Εκτός σύνδεσης
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στο chat. Η εγγραφή είναι δωρεάν!