Συστήματα στοιχήματος: Αναλυτικός οδηγός

Αρκετοί από τους παίκτες οδηγούνται στην απόφαση να εμπιστευτούν τα συστήματα στοιχήματος, εξασφαλίζοντας κέρδος ακόμα και στην περίπτωση που χάσουν ένα ή περισσότερα παιχνίδια.

Στοίχημα | Σχολείο στοιχήματοςΣυστήματα στοιχήματος: Αναλυτικός οδηγός

Είναι δεδομένο πως ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος πονταρίσματος είναι τα μονά αποδεκτά. Όμως, η πλειοψηφία των παικτών προτιμούν να ποντάρουν στα παρολί, παρά να επιλέξουν ένα ματς σε καλή απόδοση και να μειώσουν αισθητά τις πιθανότητες του… κουβά. Τα πονταρίσματα σε τριάδες, τετράδες μέχρι… επτάδες και οκτάδες είναι πολύ συνηθισμένα, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι επίσης συνηθισμένο να χάνεται το δελτίο για ένα μόνο παιχνίδι. Έτσι, αρκετοί από τους παίκτες οδηγούνται στην απόφαση να εμπιστευτούν τα συστήματα στοιχήματος, εξασφαλίζοντας κέρδος ακόμα και στην περίπτωση που χάσουν ένα ή περισσότερα παιχνίδια. Ο αναλυτικός οδηγός που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όλα τα διαθέσιμα συστήματα στοιχημάτων.

Συστήματα στοιχήματος

Trixie (2-3): Το σύστημα στοιχήματος Trixie περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Δημιουργούνται τέσσερα στοιχήματα. Πιο συγκεκριμένα, προκύπτουν τρεις δυάδες και μία τριάδα. Επιτυχία έρχεται με δύο σωστές προβλέψεις, ενώ όλο το σύστημα πληρώνεται εφόσον κάνετε το 3/3.

Patent (1-2-3)Σύστημα στο στοίχημα που επίσης περιλαμβάνει τρεις προβλέψεις. Στην περίπτωση του Patent όμως εκτός από τις τρεις δυάδες και τη μία τριάδα, δημιουργούνται ακόμα και τρία μονά αποδεκτά. Συνεπώς, ακόμα και ένα επιτυχημένο σημείο είναι αρκετό για να πληρωθείτε.

Yankee (2-3-4)Το σύστημα στοιχήματος Yankee αποτελείτε από τέσσερις προβλέψεις. Τα στοιχήματα που δημιουργούνται είναι συνολικά 11: Έξι δυάδες, τέσσερις τριάδες και μία τετράδα. Για να έρθει επιτυχία αρκούν και δύο σωστές προβλέψεις από τις τέσσερις, ενώ αν κάνετε το 4/4 θα πάρετε όλο το προβλεπόμενο κέρδος.

Lucky 15 (1-2-3-4)Παραλλαγή του γιάνκι, είναι το σύστημα στοιχήματος Lucky 15. Η διαφορά τους είναι ότι εκτός από τις έξι δυάδες, τις τέσσερις τριάδες και τη μία τετράδα, υπάρχουν και τέσσερα μονά. Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ακόμα και μία εύστοχη πρόβλεψη μπορεί να σας εξασφαλίσει κάποιο χρηματικό ποσό.

Canadian/Super Yankee (2-3-4-5)Σύστημα στοιχήματος με πέντε αγώνες. Προκύπτουν συνολικά 26 στοιχήματα. Πιο συγκεκριμένα: δέκα δυάδες, δέκα τριάδες, πέντε τετράδες και μία πεντάδα. Για εξασφαλίσετε κάποιο χρηματικό ποσό αρκεί να προβλέψετε σωστά δύο αγώνες, ενώ όσο ανεβαίνουν οι επιτυχίες, ανεβαίνουν και τα κέρδη. Φυσικά, αν πετύχετε το 5/5, τότε θα πληρωθείτε όλο το δελτίο.

Lucky 31 (1-2-3-4-5)Το συστημα στοιχηματος Lucky 31 περιλαμβάνει επίσης πέντε προβλέψεις. Στην προκειμένη περίπτωση προκύπτουν 31 στήλες, αφού στις δέκα δυάδες, τις δέκα τριάδες, τις πέντε τετράδες και τη μία πεντάδα του Canadian, προστίθενται και τα πέντε μονά. Επομένως, για να κερδίσετε, σας αρκεί ακόμα και μία εύστοχη επιλογή.

Alphabet (1-2-3-4-6)Σύστημα στοιχήματος για έξι αγώνες είναι το Alphabet. Οι συνδυασμοί που προκύπτουν είναι 26. Συγκεκριμένα, δημιουργούνται έξι μονά, δώδεκα δυάδες, έξι τριάδες, μία τετράδα και μία εξάδα. Για να πληρωθείτε, αρκεί και μία μόνο εύστοχη πρόβλεψη.

Heinz (2-3-4-5-6)Το σύστημα στοιχήματος Heinz αφορά επίσης έξι σημεία. Συνολικά δημιουργούνται 57 στοιχήματα, τα οποία αναλυτικά είναι: 15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, έξι πεντάδες και μία εξάδα. Κέρδη προκύπτουν με το λιγότερο δύο επιτυχημένες προβλέψεις, ενώ από εκεί και πέρα τα χρήματα αυξάνονται. Φυσικά, όλο το δελτίο το πληρώνεστε εφόσον κάνετε το 6/6.

Lucky 63 (1-2-3-4-5-6)Σύστημα στοιχήματος που περιλαμβάνει έξι αγώνες είναι και το Lucky 63. Τα συνολικά στοιχήματα είναι 63, καθώς στα 57 του Heinz (15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, έξι πεντάδες και μία εξάδα) προστίθενται τα έξι μονά αποδεκτά. Η βασική διαφορά με το Heinz είναι πως στο συγκεκριμένο σύστημα αρκεί και μία μόνο εύστοχη επιλογή, προκειμένου να εξασφαλίσετε κάποιο χρηματικό ποσό.

Super Heinz (2-3-4-5-6-7)Το σύστημα στοιχήματος Super Heinz είναι σύστημα επτά αγώνων. Τα συνολικά στοιχήματα που σχηματίζονται είναι 120. Συγκεκριμένα, προκύπτουν 21 δυάδες, 35 τριάδες, 35 τετράδες, 21 πεντάδες, 7 εξάδες και 1 εφτάδα. Το ποσό που θα κερδίσετε εξαρτάται από τον ακριβή αριθμό των επιτυχημένων προβλέψεων, ενώ τα ελάχιστα κέρδη έρχονται σε περίπτωση που «πιάσετε» δύο αγώνες.

Goliath (2-3-4-5-6-7-8)Το Goliath είναι ένα από τα συστήματα στοιχήματος για μεγάλα κέρδη, που περιλαμβάνει οκτώ αγώνες. Συνολικά δημιουργούνται 247 στοιχήματα: 28 δυάδες, 56 τριάδες, 70 τετράδες, 56 πεντάδες, 28 εξάδες, 8 επτάδες και μία 8 οκτάδα. Για να πάρετε χρήματα αρκεί να προβλέψετε σωστά δύο από τους 8 αγώνες, ενώ σε περίπτωση που κάνετε το 8/8 στα σημεία, τότε πληρώνεστε το 100% του προβλεπόμενου ποσού.

Το κόστος στα συστήματα στοιχήματος εξαρτάται από το ποσό που θα ποντάρετε σε κάθε στήλη. Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να βάλετε 0.50 ευρώ σε ένα patent, τότε θα πρέπει να πληρώσετε 3.50 ευρώ (0.50 επί επτά στήλες).

Συστήματα στοιχήματος: Αναλυτικός οδηγόςΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ