Τα χαρτιά να κοιτάς, όχι το… ντεκολτέ!

Είναι και αυτή μια στρατηγική! Για την Ίντα Σάμερς ήταν, όμως, κάτι παραπάνω

Πόκερ |Είναι και αυτή μια στρατηγική! Για την Ίντα Σάμερς ήταν, όμως, κάτι παραπάνω: Η σίγουρη νίκη που της έφερνε υψηλό κέρδος!

Σαγηνευτική γυναίκα, σε μια εποχή (δεκαετία του 60 και του 70) που καμία δεν είχε επιχειρήσει κάτι ανάλογο- δηλαδή να κλέψει- συνεπώς ήταν πέρα από κάθε υποψία. Η ομορφιά της ήταν το μεγάλο της «όπλο», το οποίο ποτέ δεν την πρόδωσε!

Τα καζίνο ήταν το αγαπημένο της στέκι. Λογικό, αφού για την ίδια ήταν ένα μέρος που εκτός από διασκέδαση, της έφερνε και σίγουρο κέρδος! Διασκέδαζε, αποσυντόνιζε τους υπόλοιπους παίκτες και αποχωρούσε με ψηλά το κεφάλι και γεμάτο πορτοφόλι!

Η τακτική της ήταν συγκεκριμένη! Καθόταν στο τραπέζι, τραβούσε τα βλέμματα πάνω στο ορθάνοιχτο ντεκολτέ της και είχε την ευχέρεια καθ όλη τη διάρκεια που έπαιζε blackjack να τραβά άσους από το μανίκι!

Σπάνια τα μάτια των υπόλοιπων έπεφταν στα χέρια της, αλλά ακόμη και έτσι ήταν σίγουρο πως σε κλάσματα του δευτερολέπτου η προσοχή θα εστιαζόταν… στο κέντρο! Κανείς δεν είχε υποψιαστεί την πονηριά που έκρυβε μέσα της, ούτε υπήρχε κάποιος που θα κατηγορούσε μία γυναίκα με ένα τόσο αγγελικό πρόσωπο!

Το μεγάλο λάθος της είναι ότι κέρδισε συνεχώς, υπέρογκα ποσά, με αποτέλεσμα το όνομά της- και όχι μόνο- να διαδοθεί στον… υπόκοσμο, όπως και να μπει στη λίστα του FBI! Κάπως έτσι ο μύθος της άρχισε να φθείρεται μέχρι που τα ίχνη σταδιακά εξαφανίστηκαν!

Πόκερ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα