Τα πλεονεκτήματα των διαδικτυακών στοιχηματικών εταιριών

Γίνε καλύτερος στο στοίχημα, με την θεωρία στοιχήματος

Στοίχημα | Τα πλεονεκτήματα των διαδικτυακών στοιχηματικών εταιριών 

Πολύς κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να πραγματοποιεί τα πονταρίσματά του και όχι το διαδίκτυο. Αυτό γίνεται κατά κύριο λόγο επειδή τα άτομα αυτά είτε δεν γνωρίζουν πολύ καλά να χειρίζονται το διαδίκτυο και του ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είτε γιατί θεωρούν το διαδικτακό στοίχημα μη ασφαλές, πράγμα που φυσικά όμως δεν ισχύει.

Η συγκεκριμένη διαδικασία έχει αρκετά θετικά τα πλεονεκτήματά της, όπως την άμεση πληρωμή με μετρητά από το πρακτορείο αλλά και την ατμόσφαιρα του πρακτορείου και τη συζήτηση που αρέσει σε πολλούς. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες που παίζουν τα στοιχήματά τους σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ δεν απολαμβάνουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα των διαδικτυακών εταιριών που είναι πραγματικά πολύ σημαντικά για να τα αγνοήσει κανείς.

Ευκολία χρήσης

Από τη στιγμή που κάποιος διαθέτει μια σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να ποντάρει εύκολα, ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προγραμματίζει τα πονταρίσματά του πολύ νωρίτερα. Μπορεί να κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ του και να ποντάρει λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας ή ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτού στο ζωντανό στοίχημα.

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

Η ποικιλία των στοιχηματικών επιλογών που προσφέρουν οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες είναι πολύ μεγαλύτερη. Πέρα από τα δημοφιλή στοιχήματα και αγώνες, μπορείτε να βρείτε στοιχηματικές αγορές που δεν υπάρχουν στον ΟΠΑΠ. Πέραν από τις επιλογές ωστόσο που υπάρχουν ανά αγώνα, πολύ μεγαλύτερος είναι αντίστοιχα και ο αριθμός των διαθέσιμων αθλημάτων στα οποία μπορεί κανείς να στοιχηματίσει. Όσοι έχετε ζήσει στο εξωτερικό θα βρείτε αθλήματα όπως το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το κρίκετ, το χόκεϊ, αλλά και αθλήματα που ενδεχομένως να μην έχετε δει και ακούσει και ποτέ.

Συναλλαγές χωρίς χαρτιά και μετρητά

Το να λαμβάνεις μετρητά στο χέρι είναι μεγάλο πλεονέκτημα, όμως το να πραγματοποιείς μεγάλα πονταρίσματα με μετρητά είναι ακόμη χειρότερο μειονέκτημα. Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής να μεταφέρει εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ πάνω του για να παίξει κάποιο στοίχημα σε ένα πρακτορείο, ούτε χρειάζεται να ξέρει ο κάθε γνωστός και γείτονας πόσα ποντάρουμε. Ακόμη και αν νικάμε συνεχώς, το να χαρακτηριστεί κανείς ως τζογαδόρος και να διαδοθεί αυτή η φήμη είναι κάτι που μπορεί να γίνει σε χρόνο ρεκόρ. Οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες διαθέτουν πλήθος επιλογών όσον αφορά τις καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων.

Διαθέσιμα στατιστικά και πληροφορίες

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να παίζει κανείς στο διαδίκτυο είναι το πλήθος πηγών που έχει διαθέσιμες και που αφορούν στατιστικά δεδομένα και πληροφορίες. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα διαπιστώσετε ότι η περισσότερη δουλειά έχει γίνει ήδη για εσάς και μπορεί να σας εξοικονομήσει πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο.

Καλύτερες αποδόσεις και υψηλότερα όρια

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του διαδικτυακού στοιχήματος αποτελούν οι βελτιωμένες αποδόσεις. Εδώ βρίσκεται το Α και το Ω. Η κόκκινη γραμμή ανάμεσα σε νίκη και σε ήττα είναι ελάχιστη και οι αποδόσεις κάνουν πάντα τη διαφορά. Μπορείτε με τα ίδια ακριβώς επιτυχημένα και αποτυχημένα αποτελέσματα να έχετε κέρδος στο διαδίκτυο και χασούρα στα πρακτορεία. Η διαφορές των αποδόσεων είναι τεράστιες και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε άμεσα αν συγκρίνετε στην τύχη οποιαδήποτε απόδοση σημείου αγώνα του κουπονιού του ΟΠΑΠ με το αντίστοιχο σημείο κάποιας στοιχηματικής εταιρίας. Αν το ψάξετε ακόμη περισσότερο θα δείτε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις αποδόσεις και των στοιχηματικών εταιριών, συνεπώς με μια καλή αναζήτηση θα βρείτε πολύ υψηλότερες αποδόσεις από το κουπόνι του πρακτορείου.

Δες την αξιολόγηση και παρουσίαση όλων των νόμιμων εταιρειών εδώ

Τα χαμηλότερα λειτουργικά κόστη επιτρέπουν παράλληλα στις στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου να προσφέρουν ευρύτερα όρια και προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω. Ένα μικρό στοίχημα για παράδειγμα μπορεί να μην έχει νόημα ή να μην μπορεί να γίνει καν σε ένα πρακτορείο γιατί το κόστος του μπορεί να μην καλύπτει καν την αξία του χαρτιού στο οποίο τυπώνεται, αλλά μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά γιατί δεν κοστίζει τίποτα στις εταιρίες του διαδικτύου. Αντίστοιχα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τεράστια χρηματικά πονταρίσματα όποτε θέλετε.

Προσφορές και μπόνους

Οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες απαιτούν έναν μεγάλο αριθμό παικτών προκειμένου να συντηρηθούν και γι’ αυτό το να προσκαλέσουν νέα μέλη είναι απαραίτητο. Γι’ αυτό δημιουργούν και προσφέρουν μεγάλα και ελκυστικά μπόνους για νέους παίκτες. Συνήθως αυτά τα μπόνους αποτελούν ένα ποσοστό της αρχικής κατάθεσης κάθε παίκτη. Για παράδειγμα, 50% μπόνους έως 100 ευρώ σημαίνει ότι αν κάποιος πραγματοποιήσει μια πρώτη κατάθεση με 100 ευρώ, τότε θα του προσφερθούν άλλα 50 ευρώ μπόνους από την εταιρία και θα έχει να παίζει συνολικά με 150 ευρώ.

Ωστόσο τα μπόνους θέλουν μια προσοχή, καθώς υπάρχουν πάντα όροι και προϋποθέσεις. Συνήθως για να «ξεκλειδώσει» το μπόνους και να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη θα πρέπει να ποντάρετε κάποιο συγκεκριμένο ποσό συνολικά σε πονταρίσματα. Τις περισσότερες φορές αυτές οι προϋποθέσεις είναι πολύ εύκολες αλλά κάθε φορά φροντίστε να διαβάζετε καλά τους όρους.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι το διαδικτυακό στοίχημα αποτελεί μονόδρομο. Προσφέρουν πολύ μεγαλύτερα και ουσιαστικότερα πλεονεκτήματα και δυνατότητες νίκης απ’ ότι τα πρακτορεία. Χρησιμοποιήστε το λοιπόν και μην πετάτε άσκοπα τα λεφτά σας.

Τα πλεονεκτήματα των διαδικτυακών στοιχηματικών εταιριώνΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ