Η Χριστίνα Μπόμπα τραγούδησε live και μάλλον είναι η νέα παίκτρια του «The Voice of Greece»

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο τιμόνι της παρουσίασης του The Voice of Greece (μαζί με τον Γιώργο Λιανό)

Η Χριστίνα Μπόμπα τραγούδησε live και μάλλον είναι η νέα παίκτρια του «The Voice of Greece»

 Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο τιμόνι της παρουσίασης του The Voice of Greece (μαζί με τον Γιώργο Λιανό), όπου απολαμβάνουμε κάθε της εμφάνιση την ώρα που υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους.

Στα stories που ανέβασε, όμως, μοιράστηκε με το κοινό μία σειρά από βίντεο, στα οποία την ακούμε να τραγουδάει live (unplugged) μπροστά στην παρέα της. Το άκουσμα της φωνής της είναι πολύ πιο ωραίο από αυτό που μπορούσες να φανταστείς κι ο Σάκης, που βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι, καμάρωνε και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη σύζυγό του.

Η όμορφη influencer βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο τιμόνι του Voice of Greece, οπότε δίνει ακόμα πιο πλούσιο υλικό στους θαυμαστές της. Οι εμφανίσεις που κάνει κάθε φορά είναι το λιγότερο εντυπωσιακές, αλλά το look που είχε στο τελευταίο γύρισμα του σόου «πρόδωσε» τα υψηλότερα επίπεδα του sexiness της.

Εκεί που λες ότι η Μπόμπα δεν μπορεί να γίνει πιο sexy, κάνει κάτι τέτοιες εμφανίσεις και σε διαψεύδει. 

Η Χριστίνα Μπόμπα τραγούδησε live Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ