Τίτλοι τέλους για το Kolpobet.gr

Μετά από αρκετά χρόνια δυναμικής και ποιοτικής παρουσίας στην στοιχηματική κοινότητα το αγαπημένο μας Kolpobet.gr ρίχνει τους τίτλους τέλους

 

Τίτλοι τέλους για το Kolpobet.gr

Μετά από αρκετά χρόνια δυναμικής και ποιοτικής παρουσίας στην στοιχηματική κοινότητα το αγαπημένο μας Kolpobet.gr ρίχνει τους τίτλους τέλους, αλλά η αγάπη και η αποδοχή από τον κόσμο είναι αυτό που θα μείνει σαν μια όμορφη ανάμνηση…

Το kolpobet.gr μέρα με τη μέρα, άρχισε να μεγαλώνει, να ακούγεται στα διαδικτυακά παρεάκια, να εμπνέει, να προσφέρει. Σχεδόν από τους πρώτους μήνες δέχτηκε μεγάλη επίθεση που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια. Και εάν εκεί βγήκαμε κερδισμένοι δυστυχώς ο πόλεμος συνεχίστηκε με οποιοδήποτε τρόπο.

Τα παραβλέψαμε όλα αυτά και συνεχίσαμε την ανοδική μας πορεία και μάλιστα αυτές τις ημέρες που σταματάει την λειτουργία του είναι μέσα στα μεγαλύτερα site της Ελληνικής αγοράς. Μεγάλο ρόλο σίγουρα έπαιξαν οι πολύτιμοι και πιστοί συνεργάτες μου που δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι κοντά μου σε αυτήν την προσπάθεια.

Δεν ξέρω αν εν τέλει πετύχαμε, έχω όμως την αίσθηση πως κάτι κάναμε διαφορετικό προς την σωστή κατεύθυνση. Με συνεργάτες που στάθηκαν συνεπέστατα κοντά σαν μάχιμα πολυεργαλεία, αφήσαμε το δικό μας στίγμα με αρκετές καινοτομίες που σήμερα υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα στοιχηματικά site.

Ο παράγοντας κούραση και ορισμένων άλλων προσωπικών θεμάτων, αλλά και με αφορμή μια καλή προσφορά που δέχτηκα από ένα καλό φίλο για την εξαγορά του kolpobet.gr που θα το χρησιμοποιήσει σαν βάση για την δημιουργία ενός νέου site με οδήγησαν στην απόφαση μου.

Στο νέο site όταν αυτό ξεκινήσει θα είμαι αρθρογράφος για λίγο διάστημα έως ότου μπει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας.  Στον Κο Παπαπέτρο. Χ. που κάνει το ξεκίνημα του στην αγορά του στοιχήματος, του εύχομαι τα καλύτερα.

Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει αλλά σίγουρα θα ακολουθήσει ένα καινούριο μελλοντικά. Θα πάρω το χρόνο μου, θα ξεκουραστώ θα είμαι ένας απλός παρατηρητής της αγοράς και κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε.

Όλα κάποτε τελειώνουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και τα ωραία τελειώνουν ακόμη πιο γρήγορα από τα άσχημα. Για πότε έχεις ξεκινήσει κάτι, και για πότε αυτό έχει τελειώσει αδύνατο να το συλλάβεις.

Αλλά για όλους μας έρχεται κάποτε μια κοινή στιγμή. Η στιγμή που μαθαίνουμε πια πως «τίποτα δεν κρατάει για πάντα». Και καθώς προχωράμε εμείς, αφήνουμε και τους άλλους να συνεχίζουν. Γιατί όλοι συμμετέχουμε στο ίδιο παιχνίδι που λέγεται «ζωή». 

Σας ευχαριστώ όλους

#MenoymeAsfaleis

Με εκτίμηση

Aramis (Kolpobet.gr )Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ