Τζακ Ποτ στο Τζόκερ – Τουλάχιστον 2,300,000 θα μοιράσει την Πέμπτη

Για να αυξήσουν οι παίκτες τις πιθανότητες να βρουν με επιτυχία τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχουν η στατιστική και τα συστήματα.

Τζόκερ | Ούτε σήμερα (02/12) δεν βρέθηκε νικητής, με αποτέλεσμα να σημειωθεί νέο τζακποτ και το ποσό της πρώτης κατηγορίας να… εκτοξεύεται! 

Τουλάχιστον 2.300.000 εκατ. ευρώ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι παίκτες του Τζόκερ την επόμενη Πέμπτη (06/12), καθώς σημειώθηκε και πάλι τζακ ποτ.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης (02/12) είναι οι εξής: 9, 14, 28, 29, 38 και Τζόκερ ο αριθμός το 17!

Δείτε τον πίνακα με τα κέρδη στις υπόλοιπες κατηγορίες:

tad

Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ.

Πιθανότητες : 23,8 %

Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ.

Πιθανότητες : 10,7 %

Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ.

Πιθανότητες : 7,1 %

Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ.

Πιθανότητες : 23,8 %

Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ.

Πιθανότητες : 5,55 %

Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ.

Πιθανότητες : 20,24 %

Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ.

Πιθανότητες : 4,76 %

Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ.

Πιθανότητες : 4,8 %

Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ.

Πιθανότητες : 4,2 %

Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ.

Πιθανότητες : 3,93 %

Συμπέρασμα: Αυστηρά με βάση τις πιθανότητες τα καλύτερα συστήματα είναι τα 45 και 25 με πιθανότητες 23,8%.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ – Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 09/09/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Οκτώ τρόποι για να διαλέξετε αριθμούς στο Τζόκερ

1.      Επιλογή αριθμών που έχουν κληρωθεί τις περισσότερες φορές

Μια τέτοια επιλογή είναι να επιλέξετε τους αριθμούς που κληρώνονται πιο συχνά. Μέχρι στιγμής, ο αριθμός που έχει κληρωθεί με τη μεγαλύτερη συχνότητα είναι το 37. Από το ξεκίνημα του Τζόκερ το 1997, ο αριθμός αυτός έχει κληρωθεί 259 φορές.

Άλλοι αριθμοί που έχουν κληρωθεί πολλές φορές στην πεντάδα είναι οι ακόλουθοι:

 • 34 – 252 φορές
 • 41 – 246 φορές
 • 31 – 246 φορές
 • 27 – 245 φορές
 • 13 – 244 φορές

 Ο πιο συχνά εμφανιζόμενος αριθμός Τζόκερ είναι το 6, με 117 φορές, και ακολουθεί το 16, που έχει κληρωθεί 114 φορές.

Ωστόσο, η συχνότητα εμφάνισης των αριθμών αυτών δεν αποτελεί ένδειξη ότι πρόκειται να κληρωθούν και μαζί. Στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες να βγουν αυτοί οι αριθμοί σε ένα νικηφόρο συνδυασμό είναι ακριβώς οι ίδιες με οποιαδήποτε άλλη ομάδα 5+1 αριθμών.

2. Επιλογή των γενεθλίων των μελών της οικογένειάς σας ή των φίλων σας

Το να επιλέγει κανείς αριθμούς βάσει των γενεθλίων σίγουρα περιορίζει την γκάμα των αριθμών που μπορεί να χρησιμοποιήσει και, επίσης, αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο παιχνίδι, οπότε ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστεί τα κέρδη του με άλλους νικητές που έχουν επιλέξει τους ίδιους αριθμούς.

3. Επιλογή αριθμών που δεν έχουν κληρωθεί τελευταία

Μια άλλη μέθοδος που υιοθετείται συχνά είναι να ψάχνει κανείς να βρει τους αριθμούς που δεν έχουν βγει τον τελευταίο καιρό. Η διαίσθησή μας μάς λέει ότι εάν κάτι δεν έχει συμβεί για αρκετό καιρό, τότε μάλλον πρόκειται να γίνει.

Σήμερα, ο αριθμός που έχει περισσότερο καιρό να κληρωθεί είναι το 37. Δεν έχει βγει εδώ και σχεδόν 160 ημέρες. Ομοίως, οι αριθμοί 26 και 19 βγήκαν τελευταία φορά πριν από 150 και 74 ημέρες, αντίστοιχα.

Το 4 κληρώθηκε πριν από 70 ημέρες, ενώ το 28 πριν από 60 ημέρες.

Οι αριθμοί που κληρώνονται σπανιότερα είναι το 3, το 9, το 33, το 4 και το 45.

Ο αριθμός Τζόκερ με την μεγαλύτερη καθυστέρηση είναι το 14, αφού έχει να εμφανιστεί σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Παρόλα αυτά, ενώ έχει νόημα το σκεπτικό ότι «κάτι που δεν έχει συμβεί εδώ και καιρό θα γίνει άμεσα», αυτό δεν ισχύει απαραίτητα και στην περίπτωση του Τζόκερ.

Ο Δρ. Τζον Χέι, Επίτιμος Καθηγητής Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Σάσεξ, ο οποίος έχει γράψει μια έρευνα για στατιστικά στοιχεία σχετικά με την Εθνική Λοταρία της Αγγλίας, έχει δηλώσει: «Το ότι ένας αριθμός δεν έχει βγει για κάποιο καιρό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγει στην επόμενη κλήρωση. Είναι όπως ακριβώς όταν ρίχνετε ένα νόμισμα. Εάν έρθει κορώνα πέντε συνεχόμενες φορές, αυτό δεν συνεπάγεται ότι την επόμενη φορά είναι πιθανότερο να έρθει γράμματα. Οι πιθανότητες εξακολουθούν να είναι 50/50».

4. Επιλογή τυχερών αριθμών

Όπως και στην περίπτωση των γενεθλίων, πρόκειται για μια κοινή προσέγγιση η οποία βασίζεται περισσότερο στις προλήψεις παρά στην κοινή λογική. Ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να ελκύονται από ορισμένους αριθμούς, είναι όπως όταν επιλέγει κανείς το αγαπημένο του χρώμα. Μεταξύ των αριθμών που επιλέγονται συχνότερα είναι αυτοί που τελειώνουν σε 7, σύμφωνα με τη μελέτη του πειραματικού φυσικού Τζόναθαν Κλαρκ.

Το βασικό θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι να έχει κανείς αρκετούς τυχερούς αριθμούς για να συμπληρώσει ένα ολόκληρο δελτίο. Τι να το κάνεις εάν πρέπει να δανειστείς τους τυχερούς αριθμούς κάποιου άλλου; Κι αν κερδίσει, θα μοιραστεί τότε το τζακ ποτ μαζί του;

5. Επιλογή αριθμών που έχουν πρόσφατα ξαναβγεί

Μια ανάλυση της ελβετικής λοταρίας αποκαλύπτει μια παράξενη τάση. Οι παίκτες συνηθίζουν να επιλέγουν τους αριθμούς τους βάσει των αριθμών που είχαν κληρωθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Άλλοι, πάλι, συνηθίζουν να επιλέγουν τους αριθμούς τζακ ποτ που είχαν κληρωθεί δύο εβδομάδες πριν ή και πιο παλιά. Και ποια η διαφορά; Δυστυχώς καμία, μιας και ο Δρ. Χέι λέει ότι οι πιθανότητες παραμένουν οι ίδιες. Ωστόσο, αυτό κάνει την επιλογή των αριθμών ευκολότερη.

6. Επιλογή αριθμών με την καλύτερη απόδοση

Εάν μένατε στην Αγγλία, παίζατε στο εκεί Τζόκερ και επιλέγατε τους αριθμούς 3, 6, 13, 23, 27, 49 σε κάθε κλήρωση από όταν ξεκίνησε η Εθνική Λοταρία της χώρας, τώρα θα είχατε κερδίσει 2.017.671 Λίρες, σύμφωνα με τον αναλυτή Ρίτσαρντ Λόιντ. Ο ίδιος εξήγαγε το συμπέρασμα ότι οι συγκεκριμένοι αριθμοί έχουν την καλύτερη απόδοση στην ιστορία αυτής της λοταρίας, όσον αφορά τους συνδυασμούς αριθμών που κερδίζουν. Ωστόσο, οι πιθανότητες να προκύψει ξανά αυτός ο συνδυασμός παραμένουν οι ίδιες.

7. Η τυχαία επιλογή

Μπορεί να μας προκαλεί έκπληξη, αλλά αυτή θεωρείται η καλύτερη προσέγγιση από τους ειδικούς. Όχι επειδή αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσει κανείς, αλλά επειδή αυξάνει τις πιθανότητές  να κερδίσει περισσότερα επειδή θα είναι ο μόνος νικητής. Επιλέγοντας αριθμούς βάσει συστημάτων που έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι, είναι πιθανότερο να επιλέξει κανείς τους ίδιους αριθμούς με άλλους.

Εάν, λοιπόν, βγουν οι αριθμοί που έχει επιλέξει, τότε θα πρέπει να μοιραστεί το έπαθλο με περισσότερους ανθρώπους που θα έχουν επίσης κερδίσει. Η τυχαία επιλογή αριθμών συνεπάγεται ότι ο συνδυασμός έχει μικρότερες πιθανότητες να επιλεγεί από κάποιον άλλον. «Εάν επιλέξετε τους λιγότερο δημοφιλείς αριθμούς και κερδίσετε, τότε πιθανότατα θα μοιραστείτε το τζακ ποτ σας με λιγότερους ανθρώπους», εξηγεί ο Δρ. Χέι.

8. Η προσέγγιση της καλαισθησίας

Η ανάλυση των αριθμών αποκαλύπτει ένα ενδιαφέρον φαινόμενο, καθώς αρκετοί παίκτες σημειώνουν τους αριθμούς τους επάνω στο δελτίο ακολουθώντας νοητά κάποιο μοτίβο.  Για παράδειγμα διαλέγουν αριθμούς που σχηματίζουν μια κάθετη γραμμή, ή μια διαγώνια, ή αριθμούς που βρίσκονται στις γωνίες του τετραγώνου, και άλλα πολλά.

Στην ένατη κλήρωση της Εθνικής Λοταρίας της Αγγλίας, το 1995, σημειώθηκε ρεκόρ νικητών, με 11 ανθρώπους που μοιράστηκαν το τζακπότ των 16.000.000 Λιρών. Επίσης, δεν είχαν προκύψει δύο αριθμοί που να είναι από την ίδια σειρά ή δίπλα ο ένας στον άλλον. Φαίνεται πως η τυχαία επιλογή των αριθμών είχε γίνει σύμφωνα με το πώς αυτοί εμφανίζονταν στο δελτίο.

Ο Δρ. Χέι λέει: «Πρόκειται για έναν πολύ χαλαρό τρόπο επιλογής αριθμών, καθώς είναι ό,τι πιο εύκολο. Οι παίκτες αρέσκονται στο να φτιάχνουν όμορφα μοτίβα στο δελτίο τους.  Βάσει έρευνας που έχει πραγματοποιήσει η ελβετική λοταρία, έχει προκύψει ότι πολλοί παίκτες επιλέγουν αριθμούς που πηγαίνουν διαγωνίως, οριζοντίως ή καθέτως στο δελτίο, για παράδειγμα».

Ωστόσο, ο Δρ. Χέι έχει ακόμα μερικά λόγια σοφίας τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν για την επιλογή μεθόδου. Λέει: «Όποια μέθοδο και να διαλέξετε, οι πιθανότητες να βγουν οι 5+1 αριθμοί που έχετε επιλέξει παραμένουν οι ίδιες. Θα ήταν γελοίο να σκεφτείτε ότι μπορεί να συμβεί οτιδήποτε άλλο»

Εμείς από την πλευρά μας θα πούμε ότι σίγουρος τρόπος για να κερδίσεις σε ένα παιχνίδι καθαρής τύχης σαφώς και δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως σίγουρος τρόπος για να μην κερδίσει κάποιος και αυτός είναι απλά… να μην παίξει! Ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους όσους παίξουν!

ΤζόκερΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ


Live Chat | 

Live Betting

Latest Message: 2 weeks, 3 days ago
 • 2 μήνες, 4 εβδομάδες πριν
  Aramis : Το έκανε ο Κομπότης!!!
 • 2 μήνες, 4 εβδομάδες πριν
  Aramis : Εδώ και μέρες είχαμε αφήσει ξεκάθαρα το στίγμα για το διπλό του Λεβαδειακού
 • 2 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Πληρώσαμε καλά την προκριση ΠΑΟΚ στην παράταση
 • 2 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Έχουν ανεβει προτάσεις στο LIVE
 • 2 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μια μπομπίτσα στην LEAGUE1
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Κας αουτ και καλοπληρωμενοι με την ισοπαλία στην Κύπρο
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : O Trelos παίζει μπάλα στο Τσάμπιονς λιγκ με δύο προτάσεις
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μας πλήρωσε καλά το βολικό χινάρι στα Χανιά.
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Ψάχνουμε την μεγάλη μπόμπα στο ημίχρονο στο Αθηναϊκό ντέρμπι
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Akis86 : Καλησπερα, τι under με 147 απόδοση ειναι αυτό; Μήπως ειναι 1,47;
 • 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Έχουν ανέβει προτάσεις στο live
 • 2 μήνες πριν
  Aramis : LIVE BETTING νε Β΄Ολλανδίας
 • 2 μήνες πριν
  Aramis : Πέρασε η δυαδα με τις μικρές Ολλανδέζες
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Καλο Σαββατοκύριακο σε ολους. Ξεκινήσαμε για σήμερα και όσο αντέξουμε....
 • 2 εβδομάδες, 3 μέρες πριν
  Aramis : Καλή περίπτωση δείχνει το χάντικαπ του Πανιώνιου
Δεν είστε συνδεδεμένος
Εκτός σύνδεσης
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στο chat. Η εγγραφή είναι δωρεάν!