Τζάμπολ στα playoffs της Basket League!

Έξαλλος με τον ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός: «Όρισαν πλέι οφ-πραξικόπημα»! Συμφώνησαν για κεντρική διαχείριση στην Basket League!

Τζάμπολ στα playoffs της Basket League!  | Μπάσκετ | Η βαθμολογία του πρωταθλήματος επικυρώθηκε κι έτσι τα playoffs της Basket League μπορούν να αρχίζουν κι από αυτό το Σαββατοκύριακο! Αντιδρά ο Ολυμπιακός.

Στην σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος και όλα είναι στην τελευταία ευθεία για να αρχίσουν τα playoffs στην Basket League κι από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτό έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποχώρησαν από την συνάντηση, αναφέροντας πως «δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα, ας ξεκινήσουν τα playoffs μόνοι τους».

Ο Ολυμπιακός κατηγορεί την νομική εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ για αλλαγή γνωμοδότησης, ενώ τέθηκε θέμα πως οι «ερυθρόλευκοι» ξέχασαν στην προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ να ζητήσουν επανάληψη της τελευταίας αγωνιστικής.

Έξαλλος με τον ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός: «Όρισαν πλέι οφ-πραξικόπημα»!
Την έντονη δυσφορία του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει ο ορισμός των πλέι-οφ από τον ΕΣΑΚΕ.

Οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν ότι η νομική εκπρόσωπος της διοργανώτριας είχε υποστηρίξει στο προηγούμενο Δ.Σ. ότι πλέι οφ χωρίς απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν υπάρχουν.

Ισχυρίζονται λοιπόν ότι σήμερα υπήρξε αλλαγή πλεύσης και κάνουν λόγο για «πλέι οφ-πραξικόπημα».

Από πλευράς ΕΣΑΚΕ αναφέρεται πως στην προηγούμενη σύσκεψη δεν είχε η νομική σύμβουλος στα χέρια της την προσφυγή του Ολυμπιακού, που δεν ζητούσε επανάληψη της αγωνιστικής. Από τη στιγμή που την έλαβε, κρίνει πως δεν υπήρχε εμπόδιο στην επικύρωση της βαθμολογίας και την έναρξη των playoffs.

Συμφώνησαν για κεντρική διαχείριση στην Basket League!

Οι ομάδες της Basket League (πλην Ολυμπιακού που αποχώρησε) αποφάσισαν να διεκδικήσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο σαν… ένα στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. 

Συμφώνησαν για κεντρική διαχείριση στην Basket League!
Να και κάτι ευχάριστο από το επεισοδιακό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε όλες οι ομάδες να πορευτούν από κοινού και να διεκδικήσουν κοινό τηλεοπτικό συμβόλαιο εφαρμόζοντας την κεντρική διαχείριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση πάρθηκε αφού είχε αποχωρήσει ο Ολυμπιακός, που είχε ρίξει στο τραπέζι την πρόταση στο προηγούμενο ΔΣ.

Η συμφωνία θα πάει στην ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί και θα αρχίσουν οι επαφές με την τηλεόραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν συμβόλαιο σε ισχύ για την επόμενη σεζόν με την COSMOTE TV και είναι άγνωστο πώς θα βρεθεί φόρμουλα για να μπουν από τώρα στην κεντρική διαχείριση.

Τζάμπολ στα playoffs της Basket League!Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ