Βίντεο: Η εντυπωσιακή παρτίδα που καθόρισε τον νικητή των €596.883

O Αυστραλός Kahle Burns είναι αρκετά γνωστός στην κοινότητα του πόκερ, με τα συνολικά του έπαθλα από τουρνουά να αθροίζονται σε 6.000.000 δολάρια.

Βίντεο: Η εντυπωσιακή παρτίδα που καθόρισε τον νικητή των €596.883

O Αυστραλός Kahle Burns είναι αρκετά γνωστός στην κοινότητα του πόκερ, με τα συνολικά του έπαθλα από τουρνουά να αθροίζονται σε 6.000.000 δολάρια.

Το εκπληκτικό πάσο που έκανε στο τουρνουά Platinum High Roller , που είχε κόστος εισόδου τα €25.000, στα πλαίσια του WSOP Europe, ήταν καθοριστικό στην πορεία του προς τον τίτλο.

To τουρνουά ήταν το Platinum High Roller NLHE με buy-in €25.500, και ο Burns κέρδισε το ποσό των €596.883.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο νικητής του WSOP Main Event του περασμένου καλοκαιριού, Hossein Ensan, ενώ στο heads up, ο Burns επικράτησε το γνωστού Άγγλου επαγγελματία και τακτικού παίκτη των High Rollers, Sam Trickett.

1. Kahle Burns (Αυστραλία) €596.883
2. Sam Trickett (Μ. Βρετανία) €368.899
3. Hossein Ensan (Γερμανία) €251.837
4. Hakim Zoufri (Ολλανδία) €177.062
5. Timothy Adams (Καναδάς) €128.326
6. Alex Foxen (Η.Π.Α.) €95.962
7. Anton Morgenstern (Γερμανία) €74.117
8. Robert Campbell (Αυστραλία) €59.189

Η τελευταία ημέρα ξεκίνησε με 6 από τους 83 παίκτες που ξεκίνησαν στο τουρνουά, με τον Burns να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα σε μάρκες σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Μετά τον αποκλεισμό του Alex Foxen στην 6η θέση, ο Sam Trickett απέκλεισε τον Timothy Adams στην 5η, όταν τα 8άρια στο χέρι του Trickett κράτησαν σε preflop all in απέναντι στο ΑΚ του Adams.

Ο Trickett βρέθηκε προσωρινά στο chip lead όταν κέρδισε ένα τριπλό all in απέναντι στους Burns και Hakim Zoufri, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Zoufri στην 4η θέση.

Ο Burns πήρε και πάλι το chip lead όταν απέκλεισε τον Hossein Ensan στην 3η θέση, με το ΑΤ του Burns να επικρατεί του KQ του Ensan.

Το heads up ανάμεσα στον Burns και τον Trickett ξεκίνησε σε blinds 400K/800K, big blind ante 800K, με τον Burns να έχει 61bb στο stack του και τον Trickett να ξεκινάει με 42bb.

Στην πρώτη κιόλας παρτίδα του heads up είδαμε τον Burns να κάνει ένα εντυπωσιακό πάσο, το οποίο προφύλαξε το stack του και του έδωσε την ευκαιρία να ανακάμψει λίγο μετά και να κερδίσει τελικά το τουρνουά.

Ο Trickett ανοίγει από θέση dealer/small blind στα 1,6 εκ. Κρατώντας 89 και ο Burns κάνει call με T7 στο χέρι.

Το flop ανοίγει με 6TK και ο Burns κάνει check/call στο bet 1,6 εκ. του Trickett.
Το turn είναι 7 το οποίο δίνει κέντα στον Trickett και δύο ζεύγη στον Burns, ο οποίος κάνει lead bet 2,4 εκ.

Ο Trickett με τα nuts προσπαθεί να δείξει ότι αισθάνεται αμφιβολία για τα φύλλα του και καρφώνει το βλέμμα του στον Burns πριν τελικά κάνει call.

Στο river ανοίγει το αδιάφορο 5 και ο Burns ποντάρει 9 εκ. μάρκες, έχοντας 34,4 εκ. στο stack του (43bb). Ο Trickett ανακοινώνει all in για 28 εκ. μάρκες βάζοντας τον Burns σε ένα δύσκολο spot.

Ο Burns βλέπει ότι υπάρχουν αρκετά φύλλα που τον κερδίζουν και δε μπορεί να αισθάνεται μεγάλη αυτοπεποίθηση, αφού ουσιαστικά κρατάει ένα δυνατό bluff catcher.

Σκέφτεται για λίγη ώρα και τελικά παίρνει τη δύσκολη και σωστή απόφαση, διατηρώντας αρκετές μάρκες στο stack του, κάτι το οποίο φάνηκε αρκετά χρήσιμο στη συνέχεια.

Λίγες παρτίδες αργότερα – και με τη διαφορά στα stacks να είναι μόλις δύο blinds υπέρ του Trickett-  ο Burns κάνει limp από D/SB με ζευγάρι ντάμες στο χέρι.

Ο Trickett έχει AQ και κάνει raise, re-raise o Burns, all in o Trickett και call.

Καμία βοήθεια από το board για τον Trickett και χάνοντας τα τελευταία του δύο blinds στην αμέσως επόμενη παρτίδα τερματίζει δεύτερος.

Δείτε στο βίντεο το εντυπωσιακό πάσο του Burns που ουσιαστικά έκρινε το heads up:

Πηγή: PokerLobbygr.com

Βίντεο: Η εντυπωσιακή παρτίδα που καθόρισε τον νικητή των €596.883Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ