Βολιώτης «τίναξε» την μπάνκα στον αέρα!

O Αλέξανδρος Κολώνιας έγινε ο Έλληνας με το μεγαλύτερο οικονομικό βραβείο σε τουρνουά πόκερ

Βολιώτης «τίναξε» την μπάνκα στον αέρα!

Μετά από 6 ημέρες παιχνιδιού στα τραπέζια του καζίνο King’s Resort στο Rozvadov της Τσεχίας, ο Αλέξανδρος Κολώνιας ήταν ο νικητής ανάμεσα στους 541 παικτες που συμμετείχαν και έφτασε στη μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία σε τουρνουά πόκερ, τόσο από άποψη κύρους του θεσμού, όσο και από πλευράς χρηματικού επάθλου. 

Πριν από την τεράστια αυτή επιτυχία του Αλέξανδρου, το μεγαλύτερο ελληνικό ταμείο σε τουρνουά ήταν αυτό του Γιάννη Αγγέλου-Κώνστα στο Party Poker Millions το 2018, για 40.000 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου €1.060.000 με την τότε ισοτιμία.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο παιχνιδιού μου από την αρχή. Ένα level δεν πήγαν καλά τα πράγματα για μένα, όταν είχαμε μείνει 4, αλλά τελικά όλα δούλεψαν καλά για εμένα», είπε ο Αλέξανδρος λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του.

Πόσα χρήματα κέρδισε;

Ο Βολιώτης έγινε ο Έλληνας με το μεγαλύτερο οικονομικό βραβείο σε τουρνουά πόκερ. Το τουρνουά διεξήχθη στην πόλη Rozvadov της Τσεχίας, με τον Αλέξανδρο να κερδίζει…… 1.133.678 ευρώ!

Βολιώτης «τίναξε» την μπάνκα στον αέρα!Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ