Η υπομονή αποτελεί σημαντικό στοιχείο για το στοίχημα!

Γίνε καλύτερος με την θεωρία στοιχήματος - Stoixhma

Stoixhma | Θεωρία στοιχήματος | Πολύς κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να πραγματοποιεί τα πονταρίσματά του και όχι το διαδίκτυο. Αυτό γίνεται κατά κύριο λόγο επειδή τα άτομα αυτά είτε δεν γνωρίζουν πολύ καλά να χειρίζονται το διαδίκτυο και του ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είτε γιατί θεωρούν το διαδικτακό Stoixhma μη ασφαλές, πράγμα που φυσικά όμως δεν ισχύει.

Δες την αξιολόγηση και παρουσίαση όλων των νόμιμων εταιρειών εδώ

Γίνε καλύτερος με την θεωρία στοιχήματος – Stoixhma

Είναι δεδομένο πως μπορούν να βγουν καλά λεφτά από το στοίχημα και μάλιστα σε σταθερή βάση. Δεν είναι παραμύθι το γεγονός πως πολύς κόσμος ζει από το στοίχημα, όμως η λεπτομέρεια που παραβλέπουν πολλοί είναι πως αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά, πειθαρχία και υπομονή για να πετύχει.

Το να κατανοήσει κανείς την ψυχολογία του παίκτη του στοιχήματος είναι το ίδιο σημαντικό με το να διαθέτει κανείς τη σωστή πληροφόρηση και να στοιχηματίζει στην κατάλληλη στοιχηματική εταιρία. Δεν στοιχηματίζουν όλοι για τους ίδιους λόγους, υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι γιατί στοιχηματίζουμε, αλλά ανεξάρτητα από το κίνητρό μας, εάν θέλουμε σταθερό κέρδος τότε πρέπει να ακολουθούμε ορισμένους συγκεκριμένους κανόνες.

Γιατί οι παίκτες του στοιχήματος χρειάζεται να είναι υπομονετικοί

Υπομονή – η ικανότητα να δεχόμαστε καθυστερήσεις και προβλήματα χωρίς να συγχυζόμαστε ή να αγχωνόμαστε. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του ανθρώπου, το οποίο συχνά παραμελούμε ή υποβαθμίζουμε όταν μιλάμε για το στοίχημα. Το να είναι κανείς μεθοδικός και να ακολουθεί ένα καλό στοιχηματικό μοντέλο είναι σημαντικό, αλλά σε ένα περιβάλλον όπου η τύχη έχει μεγάλη σημασία, η υπομονή είναι πραγματικά πολύτιμη.

Ο νόμος των μεγάλων αριθμών αποτελεί πιθανότατα τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να εξηγήσουμε πόσο σημαντική είναι η υπομονή στο στοίχημα. Μιλάμε για το αν ένα κέρμα θα έρθει κεφαλή ή γράμματα και αν η ρουλέτα θα έρθει κόκκινο ή μαύρο, τι περιμένουμε λογικά με βάση τα μαθηματικά και τη στατιστική σε ένα περιορισμένο δείγμα. Κάποια στιγμή, μετά από μεγάλο δείγμα ρίψεων ο αριθμός κεφαλών και γραμμάτων ή τα χρώματα της ρουλέτας θα έρθουν στα ίσια. Απλά χρειάζεται υπομονή ώστε το δείγμα για το οποίο περιμένουμε αυτό το γεγονός να μην περιοριστεί σημαντικά γιατί μάλλον η προσδοκία μας δεν θα επιβεβαιωθεί.

Σημειώστε στο σημείο αυτό πως ένας ικανός παίκτης του πόκερ μπορεί να έχει χρηματικές απώλειες ακόμη και μετά από 100.000 χέρια, δηλαδή για δύο χρόνια παίζοντας πόκερ 40 ώρες την εβδομάδα. Πρόκειται μάλλον για ένα ακραίο παράδειγμα αλλά δείχνει πόσο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε πως ακόμη και όταν έχουμε εμείς το πλεονέκτημα σε ένα παιχνίδι, μπορεί να χρειαστεί αρκετός καιρός ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο κέρδος

Μια από τις περιπτώσεις στις οποίες βοηθά η υπομονή είναι η τάση των ανθρώπων να επιλέγουν μια άμεση αλλά μικρότερη ανταμοιβή από μια μεγαλύτερη που όμως θα έρθει σε περισσότερο χρόνο (κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά πέντε και καρτέρι που λέμε). Διαφορετικά προφίλ πονταρίσματος είναι κατάλληλα ανάλογα με τη μέθοδο την οποία χρησιμοποιούμε. Ορισμένοι παίκτες του στοιχήματος θέλουν άμεσες και μεγάλες νίκες και γι’ αυτόν τον λόγο ποντάρουν με τη μία όλο τους το χρηματικό κεφάλαιο, ακόμη και αν υπάρχει μεγάλο ρίσκο να χάσουν. Άλλοι χρησιμοποιούν προοδευτικές μεθόδους, αυξάνοντας τα πονταρίσματα μετά από ήττες ώστε να καλύψουν τις απώλειες. Όλες οι μέθοδοι, σταθερού πονταρίσματος, ποσοστού του κεφαλαίου και προοδευτικές έχουν πάντα κάποιο ρίσκο, μεγαλύτερο ή μικρότερο.

Η κάθε μας απόφαση πραγματοποιείται με βάση την θεώρηση πως μεγιστοποιούμε το πλεονέκτημά μας και ελαχιστοποιούμε τις απώλειές μας. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει πάντα στο στοίχημα. Εάν ας πούμε ένας παίκτης θέλει να ποντάρει 10 ευρώ στη στοιχηματική εταιρία στην οποία είναι μέλος και η οποία του προσφέρει απόδοση 2,22 αλλά το σημείο υπάρχει διαθέσιμο και σε απόδοση 2,25 σε άλλη εταιρία (διαφορά 0,30 ευρώ σε περίπτωση νίκης), θα αλλάξει εταιρία; Ίσως ναι αλλά ίσως και όχι. Εάν ο ίδιο παίκτης έχει την ίδια επιλογή αλλά θέλει να ποντάρει 100.000 ευρώ, τότε τα επιπλέον 3.000 ευρώ κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσει το όφελος που έχει.

Οι παίκτες του στοιχήματος που παίζουν σταθερά και σοβαρά, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να ποντάρουν σε καλύτερες αποδόσεις. Γνωρίζουν πως συνήθως αυτό απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και πως με υπομονή θα βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος με καλύτερες αποδόσεις. Πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουμε πως το άγχος δεν μας κάνει να σκεφτόμαστε σωστά. Όσο πιο ήρεμοι ήμαστε, τόσο πιο λογικές και αποτελεσματικές είναι οι αποφάσεις που παίρνουμε.

Πως μας βοηθά η νέα τεχνολογία

Πέρα από τον χώρο του στοιχήματος, τα τεχνολογικά επιτεύγματα έχουν κάνει την απόκτηση αγαθών και την εκπλήρωση των αναγκών μας πιο εύκολη υπόθεση απ’ ότι στο παρελθόν. Μπορείτε να παραγγείλετε πίτσα πατώντας ένα κουμπί και δεν χρειάζεται καν να μετακινηθείτε για να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα από τα καθημερινά σας ψώνια.

Φυσικά η τεχνολογία εξελίσσεται και στον χώρο του στοιχήματος δημιουργώντας ευκολίες που συχνά δεν αποτελούν καλές επιλογές. Έχετε δει ίσως κάποιες έτοιμες προτάσεις παρολί να εμφανίζονται στην στοιχηματική ιστοσελίδα την οποία χρησιμοποιείτε. Κλικ και έτοιμο το δελτίο, αλλά μην το κάνετε… Δείξτε κι εδώ υπομονή και μην ποντάρετε τα χρήματά σας σε έτοιμες λύσεις, που προτείνονται από άλλους (πόσο μάλλον τον αντίπαλό σας, γιατί ουσιαστικό ο αντίπαλός σας είναι η στοιχηματική εταιρία).

Περιμένοντας αυτό που ξέρουμε πως θα έρθει

Εν κατακλείδι, οι παίκτες του στοιχήματος οφείλουν να δείχνουν υπομονή και να βλέπουν πιο μακριά. Εάν έχετε βεβαιωθεί πως η στρατηγική σας λειτουργεί αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται και χάνετε, θα πρέπει να κατανοήσετε πως πρόκειται απλά για μια ακολουθία χαμένων στοιχημάτων σε ένα μεγαλύτερο δείγμα που εν τέλει θα σας φέρει κέρδη. Το σημαντικό στο στοίχημα είναι να αποκτήσει ο παίκτης πλεονέκτημα σε σχέση με τη στοιχηματική εταιρία και να γνωρίζει πόσα στοιχηματίζει και πόσα θα πρέπει να περιμένει να κερδίσει. Ωστόσο, πέρα από το νικηφόρο σύστημα θα πρέπει κανείς να δείχνει μεγάλη υπομονή για να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Το στοίχημα δεν είναι σας τα λαχεία και το τζόκερ, θέλει υπομονή. Δεν μπορείτε να γίνετε πλούσιοι σε μία μέρα, τελεία και παύλα.

 Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ