Ύποπτο για στημένο το Εστορίλ – Πόρτο

Aνώνυμη τηλεφωνική καταγγελία σε Αρχή της Πορτογαλίας που αναφέρει ότι το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Εστορίλ – Πόρτο ήταν στημένο!

Ακόμα μία υπόθεση με στημένα παιχνίδια φαίνεται πως «ταλαιπωρεί» το Πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola», έχει γίνει ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία σε Αρχή της Πορτογαλίας που αναφέρει ότι το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Εστορίλ – Πόρτο ήταν στημένο!

Σημειώνεται πως η εν λόγω αναμέτρηση της Primeira Liga έγινε σε δύο διαφορετικές ημέρες, καθώς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έγιναν ρωγμές στο γήπεδο της Εστορίλ, η οποία προηγούνταν με 1-0, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή.

Ο αγώνας συνεχίστηκε ένα μήνα αργότερα, στις 21 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με την καταγγελία, το δεύτερο ημίχρονο ήταν χειραγωγημένο. Τότε, η Πόρτο εμφανίστηκε κατά πολύ ανώτερη, έκανε την ανατροπή και επικράτησε τελικά με 1-3. Λίγες ημέρες αργότερα, η Εστορίλ φέρεται να έλαβε στον τραπεζικό της λογαριασμό ποσό ύψους 730,000€, με τις Πορτογαλικές Αρχές να είναι έτοιμες να αρχίσουν τη σχετική έρευνα της υπόθεσης.

Από την πλευρά της Πόρτο υπήρξε άμεση διάψευση μέσω του εμπορικού διευθυντή της, Franscisco J. Marques, ο οποίος ανέφερε ότι το ποσό αυτό επρόκειτο για παλαιό χρέος της ομάδας του προς την Εστορίλ για μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος διευκρινίζει ότι το ποσό στάλθηκε τον Φεβρουάριο διότι οι «δράκοι» τότε είχαν την απαραίτητη οικονομική ρευστότητα, καθώς προηγήθηκε ο αγώνας με τη Λίβερπουλ.

Εστορίλ – Πόρτο

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα